Vi erbjuder allt inom

Städfirma Sandviken

VI GER DIG

Noggrannhet

Upplev skillnaden med vår noggranna och professionella städtjänst. Vi har ett team av erfarna och pålitliga städare som arbetar med precision och omsorg för att säkerställa att varje hörn och vrå i ditt hem eller företag är ren och fräsch. Vi strävar efter att leverera det bästa resultatet varje gång och våra kunder är alltid nöjda med det slutgiltiga resultatet.

Städ & Bygg tjänster

Få det bästa av båda världarna med våra kompletta städ- och byggtjänster. Vi erbjuder professionella tjänster för både din renovering, ombyggnation, tillbyggnad och nybyggnation av både inom- och utomhusprojekt samt städning för både ditt hem och företag. Vårt team av erfarna och pålitliga byggnadsarbetare och städare arbetar med precision och omsorg för att säkerställa att ditt projekt eller din städning är utfört med högsta kvalitet.

Miljövänliga

Våra professionella städtjänster nu med en grön touch! Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett hållbart alternativ genom att använda miljövänliga rengöringsprodukter. Vi är medvetna om vår miljöpåverkan och vill bidra till en renare värld genom att minimera vår användning av skadliga kemikalier. Vi tror på att man kan få ett lika bra resultat med miljövänliga produkter och samtidigt bidra till en renare miljö.

VÅRA TJÄNSTER

Letar du efter en pålitlig och professionell städfirma i Sandviken? Vårt team av erfarna och pålitliga städare erbjuder högkvalitativa tjänster för alla dina städbehov. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, allt från enkel dammning och diskning till mer omfattande hemstädning och företagsstädning. Vi är specialiserade på att använda miljövänliga produkter för att bidra till en renare värld. Vi strävar efter att leverera det bästa resultatet varje gång och våra kunder är alltid nöjda med det slutgiltiga resultatet.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Lötvägen 1, 755 97 Uppsala

Ring oss

0739-043775

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär